Ztotožňuji se s jeho myšlenkami, že všechno na
světě má nějakou energii. Energii má už semínko nebo embryo zvířete a oboje
samozřejmě sílí jeho růstem. K tomu se ještě znásobuje energií lidí, kteří
obdělávají pole nebo chovají hospodářské zvířectvo. Dále se k tomu pak
přidává energie vložená do starosti zdárný růst rostliny či zvířete. Vše pak
završí kuchař, který svojí prací vloží energii do přípravy jídla. Všichni to
podvědomě víme, jen si to nechceme připustit.
V praxi to asi funguje
takto. Máme všichni hotely, restaurace, hospody, bistra atd. kam rádi chodíme a
kterým se vyhneme obloukem. Podvědomě totiž víme, jakou energii mají suroviny,
které v té které provozovně nakupují a jací lidé tam pracují. Zda je
z konvenčního zemědělství, kterému já říkám průmyslová výroba nebo menších
zemědělců a chovatelů, kteří mají ke svému povolání vztah a neberou ho jen jako
„kolbenku“ od-do. Při své práci se
jejich myšlenky ubírají pozitivním směrem a přejí si, aby vše co zaseli nebo
chovají, rostlo a sílilo přirozeným způsobem. I myšlenky mají obrovskou energii
a sílu. Totéž platí i o nákupu výrobků od dodavatelů, kteří zpracovávají tyto
prvotní suroviny. Na závěr vše korunuje kuchař, který jídlo s určitou
vlastní energií uvaří a číšník, který vám jídlo přinese.
Samozřejmě všechno připravené jídlo bylo úžasné, protože
suroviny byly od producentů, kteří tomu dávají i „srdíčko“ a oslavenec i
všichni přítomní byli pozitivní, vstřícní, a zvídaví.
Děkuji tomuto chytrému muži, že mi všechny tyto věci
připomněl.
Žádné komentáře:
Okomentovat