30.srpna jsem stihl navštívit dva food festivaly
v Praze. Food picnik na Ladronce a Street food festival na Smíchovské
náplavce. Jeden byl „lehce elegantní“ a druhý „lehce undergroundový“.
Food festivaly se rozrůstají geometrickou řadou. Z mého pohledu je to dobře, přibližují
širokou škálu různých často etnických jídel.
Jdou čelem k zákazníkovi tím, že se konají většinou ve volném,
něčím zajímavým prostorem. Inspirují k ochutnání a poté popřípadě
k přípravě jídel, které bychom si jinak nebyli většinou ochotní
v restauraci dát. Vytahují naši kuchařskou práci před zákazníky – odborně
se tomu říká show cooking nebo live cooking. Umožňují setkávání i prolínání
různých kuchyní a chutí a v neposlední řadě i osobnímu setkávání nejen
kuchařů.
Chce se mi říct je houšť a větší kapky.
Navštívili jste letos nějaký food festival? Jak se vám
líbil a co vám chutnalo?
Podělte se o své dojmy.
Váš hodinový šéfkuchař
Jirka
On the other hand, when you're some people with a transparent perception to your issue right from the start and even you'll need a option to sort out your thinking prior to starting to jot down the particular newspaper, and then setting out may be for one! https://imgur.com/a/IeuJpYP https://imgur.com/a/A0Ohrxl https://imgur.com/a/129n3RJ https://imgur.com/a/m44xb3d https://imgur.com/a/cHmJrmG http://prg90fwsyd.dip.jp http://dib6e935ix.dip.jp
OdpovědětVymazat