Našel díru na trhu za odcházejícím Jiřím Babicou. Míří na
skupiny populace, které mají hlouběji do kapsy. A přiznejme si, že jich dnes
přibývá. Dále na osoby, které se nechtějí vařením, ať už jakéhokoliv
důvodu, moc zabývat. Na ty, kteří se nezajímají o kvalitu své stravy.
Sám přiznává, že není kuchař. Používá suroviny, které si
každý nakoupí v nejbližším obchodě bez ohledu na jejich původ.
Také stopáž pořadu, něco přes dvě minuty, je ideální.
Každý divák to vydrží sledovat celé.
Jestliže tady máme kulinářské pořady, které pracují se
surovinami v cenové kategorii stovek korun, je jen více než logické,
že se objeví pravý opak. Každý tlak budí protitlak.
Pro mě, jako profesionála je naprostá většina receptů nepřijatelná.
Své rodině, příbuzným, kamarádům a známým bych je nikdy
nenabídnul. I z pohledu výživy a možných alergických rizik je to
„tragédie“.
Národ si to žádá a tak je mu to „předhazováno“. Vždyť
každé zboží má svého kupce.
Napadá mě mnoho levných a chutných receptů ze sezónní
zeleniny. Namátkou je to aktuálně květák a dýně.
Uvědomme si, že hlavně je to business TV Nova a Láďi
Hrušky. Jako lehce bulvární televize musí provokovat a tak si zvyšovat
sledovanost a vydělávat. A o to tady hlavně jde.
Těším se na Vaše názory
Chutný den
Jirka
P.S.
Je tady i akce na bojkotování jeho kuchařky
Žádné komentáře:
Okomentovat